100% ZUIVERE LUCHT.

Uw longen verwerken elk uur tot wel 500 liter lucht. Maar alle lucht die u inademt, gaat eerst door het aircosysteem. Het is dus belangrijk dat het systeem helemaal proper is en vrij van bacteriŽn, schimmels en ziektekiemen die gezondheidsklachten kunnen veroorzaken.

  

Airco Cleaning PLUS.

De Mercedes-Benz dealer zorgt er met Airco Cleaning voor een grondige reiniging van de airconditioning grondig en verwijdert daarbij bacteriŽn, schimmels en ziektekiemen op de verdamper. Zo verdwijnen ook eventuele vieze geurtjes. Met Airco Cleaning PLUS gaat de Mercedes-Benz Erkende Service Punt nůg een stap verder. Dan worden ook de behuizing van de interieurfilter, de omliggende kanalen gereinigd en de filter - die pollen en fijnstof uit de lucht filtert - vernieuwd. Zodat de lucht in uw interieur weer 100% zuiver is.

  

Airco Onderhoud.

Liever een all-in onderhoud? Naast de Airco Cleaning wordt met speciale diagnose-apparatuur een complete controle uitgevoerd van de airconditioning van uw Mercedes-Benz. We controleren de temperatuur en druk. Indien nodig vullen we koelvloeistof (tot 100 gram) en/of compressorolie bij.

  

Uw gezondheid.

Zo’n 60% van de aircosystemen is verontreinigd. Vooral als u (of een van uw passagiers) gevoelig bent voor allergieŽn of astmatische klachten hebt, raden wij u aan om uw airconditioning geregeld compleet te laten reinigen. Alle middelen die de dealer voor de reiniging gebruikt zijn ECARF-gecertificeerd, dus vrij van allergieopwekkende stoffen.

  

 Maak hier uw afspraak.

  

 

Airco Cleaning

  • € 68 Ļ

 
Airco Cleaning PLUS
  • Vanaf € 179 Ļ ≤

 
Airco Onderhoud
  • € 159 Ļ


 

 


Ļ Aanbevolen maximumprijzen, incl. werkuren en btw. Aanbod geldig indien uw aircosysteem momenteel normaal werkt, met koelmiddel type R134a.

≤ Laat u uw Airco Cleaning PLUS uitvoeren i.c.m. een Service B onderhoudsbeurt of heeft uw auto recentelijk deze beurt gehad? Dan is de prijs resp. € 120,- voor de A-Klasse (176, 177), de B-Klasse (246, 247), de CLA (117, 118) en de GLA (156, 157), en € 135,- voor de C-Klasse (205) en E-Klasse (213). De prijs is lager omdat het vervangen van de interieurfilter al bij de Service B onderhoudsbeurt is inbegrepen.