Never stop improving.

De C-Klasse Coupé.

C-Klasse Coupé.

Met een onweerstaanbaar uiterlijk verovert de C-Klasse Coupé moeiteloos het straatbeeld en staat altijd in het middelpunt. Bent u op zoek naar vrijheid en ongebondenheid? Dan bent u ongetwijfeld direct gecharmeerd van het optionele panoramadak dat, dankzij het grote oppervlak, meer zicht naar boven biedt en voor een onvervalst open-air gevoel in het interieur zorgt. Voor individuele wensen voor een interieur op maat is overigens alle ruimte bij de C-Klasse Coupé. Met onze optionele uitrustingspakketten kunnen we aan vrijwel elke wens voldoen.


Sportief design.

De beste atleten leveren topprestaties. Ook de nieuwe C-Klasse Coupé is in topvorm dankzij AMG Line. In optimale conditie dankzij een nieuwe voor- en achterskirt. Uitgerust met fascinerende, innovatieve MULTIBEAM LED-koplampen en nieuwe lakkleuren, zoals het opvallende, sportieve grafietgrijs metallic.


Originele accessoires.

Volledig op uw wensen en eisen afgestemde oplossingen.

Een Mercedes-Benz is meer dan een auto. U gaat ermee op reis en gebruikt hem voor uw dagelijks werk of voor pure ontspanning. De originele accessoires zijn perfect daarop afgestemd.

Maak uw Mercedes-Benz nóg comfortabeler. Zorg voor visuele verfraaiing of kies voor praktische accessoires waarmee uw Mercedes-Benz nóg functioneler wordt. Alle producten zijn perfect op uw model afgestemd en kenmerken zich door uitstekende kwaliteit en veiligheid.


Adrenaline met één druk op de knop.

Het nieuwe DYNAMIC BODY CONTROL-onderstel is perfect afgestemd op de rijprestaties van een sportwagen. Het onderstel kan met één druk op de knop sportief of comfortabel worden afgesteld.


Nieuwe generatie Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Snel, nauwkeurig en waakzaam. De ultramoderne Mercedes-Benz Intelligent Drive-assistentiesystemen zijn effectiever dan ooit. De nieuwe C-Klasse Coupé biedt nu ondersteuning bij het optrekken in een file, zorgt voor de benodigde remkracht bij botsingsgevaar en kan afstand houden ten opzichte van een voorligger tot een snelheid van 210 km/h op de snelweg. Kortom, u kunt zich nauwelijks een betrouwbaardere en waakzamere partner wensen.

Andere carrosserievarianten

C-Klasse Limousine

C-Klasse Estate

C-Klasse Cabriolet

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 

Rijdt nu direct met een nieuwe C-Klasse Coupé. Bekijk onze stock, geinteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.