Play by your rules.

De CLA Shooting Brake.

CLA Shooting Brake.

Aantrekkelijk, intelligent en praktisch. De CLA Shooting Brake is een uitstekende combinatie van sportiviteit en praktische bruikbaarheid. Naast het unieke design, biedt dit model ook de hoogste mate van actieve veiligheid in zijn segment. Zo is er maar een.


Shooting Brake-design.

De CLA Shooting Brake is uniek in zijn design: een vijfdeurs auto, met de proporties van een sportwagen, en toch voorzien van een aanzienlijke bagageruimte dankzij het dak dat ver naar achteren doorloopt. Van het markante ‘shark nose’ front via de strakke flanken met geaccentueerde oppervlakken tot de atletische achterzijde straalt het design elegante esthetiek uit. De achterzijde vormt bij de CLA Shooting Brake een belangrijke toevoeging op het gebied van functionaliteit.


Uitrustingslijnen.

  • AMG Line: Met AMG Line maakt u zowel voor het exterieur als interieur een duidelijk statement voor performance. Vooral met AMG-styling, met een speciale voor- en achterskirt, vertoont het model visueel verrassende overeenkomsten met AMG-modellen. Hieraan wordt eveneens bijgedragen door het verlaagde, sportief afgestelde onderstel en DIRECT STEERING.
  • Progressive: De uitrustingslijn Progressive zorgt voor substantiële verfraaiing, die niet alleen duidelijk zichtbaar maar ook tastbaar is. De fascinerende vormgeving en hoogwaardige techniek wordt daarmee vanuit elk perspectief intensiever. Bovendien kunnen aan deze uitrustingslijn verdere aantrekkelijke combinaties worden toegevoegd, zoals het leder- of nightpakket.
  • Standaarduitvoering: U krijgt al heel veel CLA zonder dat er een extra kruisje op de optielijst gezet hoeft te worden. De standaarduitvoering van het model is namelijk op zich al heel royaal. Een sportief optreden is zonder meer gegarandeerd, dankzij de led-dagrijverlichting en lichtmetalen velgen. De actieve remassistent zorgt daarbij voor de hoge veiligheidsstandaard.


Zeer exclusief: de Edition 1.

Bij Edition 1 is het beste van AMG Line gecombineerd met het beste van het nightpakket. Tal van optische accenten in zowel het exterieur als het interieur benadrukken zijn exclusiviteit. De Edition 1 bevat onder andere high-performance led-koplampen, 19 inch lichtmetalen AMG-velgen met oranje velgranden, sportstoelen en het nightpakket met talrijke hoogglanzend zwarte sierelementen en – bij de Edition 1 – oranje accenten.


De hoogste mate van veiligheid.

De CLA Shooting Brake beschikt over de nieuwste rijassistentiesystemen met coöperatieve ondersteuning van de bestuurder. Dit model biedt de hoogste mate van actieve veiligheid in zijn segment. Dankzij verbeterde camera- en radarsystemen kan hij tot wel 500 meter ver kijken en in bepaalde situaties semi-autonoom rijden, bijvoorbeeld door de snelheid voor bochten, kruisingen en rotondes aan te passen met de actieve afstandsassistent DISTRONIC die gebruikmaakt van kaarten en navigatiegegevens. Een nieuwe functie van de actieve stuurassistent is de intuïtieve actieve rijbaanwisselassistent. Indien de actieve parkeerassistent met PARKTRONIC aan boord is, beschikt de CLA ook over de functie uitgebreid automatisch optrekken files op snelwegen.

Andere carrosserievarianten

CLA Coupé

proefrit

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 

Rijdt nu direct met een nieuwe CLA Shooting Brake. Bekijk onze stock, geinteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.