Riskeer een affaire.

De CLS.

CLS Coupé.

De Mercedse-Benz CLS schrijft opnieuw designgeschiedenis, door het combineren van een uniek design met een luxueus interieur en een uitgebreide standaarduitrusting. De Mercedes-Benz CLS brengt zijn kracht efficiënt over op het wegdek, terwijl u geniet van puur rijcomfort. 


Coupé-design.

Een atleet met een sterk karakter. Dat is de CLS Coupé. Opvallende zaken zijn de grille die aan de onderzijde open is en een licht voorover hellende voorzijde. Andere features zijn de brede, laag geplaatste koplampen en de tweedelige achterlichten. Ook het imposante interieur straalt met de sfeerverlichting met 64 kleuren pure luxe uit. Elke centimeter van de CLS toont hoe sensueel atletiek kan zijn.


Uitrustingslijnen.

  • AMG Line: De aansprekende styling van AMG Line zorgt ervoor dat het exterieur sportiviteit en exclusiviteit uitstraalt. Daarmee maakt u een duidelijk statement en laat u bovendien zijn dat u sportief design belangrijk vindt. Het dynamisch ogende uiterlijk wordt afgerond door een krachtig remsysteem met geperforeerde remschijven aan de voorzijde.
  • Standaarduitvoering: De standaarduitvoering is al een waar juweel, met een diamond grille met pins in zwart hoogglanzend en 18 inch lichtmetalen velgen in vanadiumzilver. Ook de ruitvormige uitlaatsierstukken met daarboven een chroomsierlijst zijn perfecte voorbeelden voor de schoonheid en elegantie van het model.


Onontbeerlijk comfort.

Sportiviteit of comfort met één druk op de knop. De CLS biedt met de als optie verkrijgbare DYNAMIC BODY CONTROL en AIR BODY CONTROL niet alleen een unieke manier om te reizen, maar ook unieke ervaringen. Met de Vierwielaandrijving 4MATIC biedt de CLS geruststellende veiligheid bij slechte weersomstandigheden en uitstekende grip bij een dynamische rijstijl.


Exemplarische veiligheid met Mercedes-Benz Intelligent Drive-systemen.

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw CLS zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, minder wordt belast. Met Mercedes-Benz Intelligent Drive, is elke rit niet alleen veiliger maar ook uniek. Tot de standaarduitrusting behoren de actieve remassistent, actieve spoorassistent, ATTENTION ASSIST, snelheidslimietassistent en het inzittendenbeschermingssysteem PRE-SAFE®. Daarnaast zijn er vele opties om uw Mercedes-Benz nóg veiliger te maken. 

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 

Rijdt nu direct met een nieuwe CLS. Bekijk onze stock, geinteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.