Masterpiece of Intelligence.

De E-Klasse Limousine.

E-Klasse Limousine.

Mercedes-Benz zet een grote stap richting de toekomst met de E-Klasse Limousine. Het innovatieve karakter maakt de E-Klasse uniek in zijn segment. Zo denkt de E-Klasse mee met zijn bestuurder en vermindert hij de stress van het autorijden. De E-Klasse Limousine zal bovendien de zakelijke klant kunnen bekoren met de viercilinder dieselmotor (E 220 d) en plug-in hybride technologie (E 300 e).


Design Limousine: Intuïtief stijlvol.

De E-Klasse Limousine kenmerkt zich door moderne stijl en gedistingeerde sportiviteit – op een verbluffend lichte manier. Het expressieve exterieurdesign kenmerkt zich door scherpe lijnen en gespierde vormen. De sportieve uitstraling wordt versterkt door het zijaanzicht met tal van zorgvuldig op elkaar afgestemde stylingelementen. De finishing touch vormt de gespierde achterzijde met spoilerrand op het kofferdeksel in carrosseriekleur, een achterbumper met inzetstuk in diffusorlook en de twee hoogglanzend verchroomde dubbele uitlaatsierstukken van de inschakelbare sportuitlaat. De sculpturale stoelen zorgen voor het typerende comfort op lange afstanden van Mercedes-Benz.
Naast de standaarduitvoering zijn drie uitrustingslijnen en een uitgebreid kleuren- en materialenassortiment beschikbaar, zodat het model aan ieders wensen voldoet.


Uitrustingslijnen.

  • AMG Line: AMG Line-exterieur staat garant voor nóg meer sportiviteit en performance met perfect op elkaar afgestemde uitrustingen, met onder andere het dynamische AMG-styling, lichtmetalen AMG-velgen en het verlaagde AGILITY CONTROL-onderstel. De typerende AMG-kenmerken van deze uitrustingslijn zorgen niet alleen zichtbaar maar ook tastbaar voor meer sportiviteit en exclusiviteit.
  • AVANTGARDE: Met deze uitrustingslijn oogt het exterieur dynamischer en sportiever. Tot de uitrusting behoren onder andere lichtmetalen velgen, de speciale voorbumper en designelementen in chroom en aluminium. Drie verschillende kleurstellingen, een sportief driespaaks multifunctioneel stuurwiel in nappaleder, sierdelen in aluminium trapeziumgeslepen en comfortstoelen met horizontale banen in lederlook ARTICO/stof Norwich in het AVANTGARDE-interieur dragen eveneens bij aan de sportieve uitstraling.
  • EXCLUSIVE: De sportieve en elegante standaarduitrusting bevat onder andere de Mercedes-Benz ster op de motorkap, een grille met drie lamellen, 43,2 cm (17 inch) lichtmetalen velgen en een tweedelige achterbumper met een inzetstuk in diffusorlook. Het moderne, hoogwaardig uitgevoerde interieur oogt in de standaarduitvoering al heel stijlvol.


Intelligentie, alleen voor uw veiligheid.

Moderne veiligheidssystemen maken van de E-Klasse Limousine een waakzame begeleider. De actieve remassistent met kruispuntfunctie helpt om kop-staartbotsingen en ongevallen met overstekende voetgangers te voorkomen en de gevolgen van dergelijke ongevallen te verminderen. Ook is er de Remote Park Assistant, waarmee de E-Klasse Limousine op afstand kan worden in- en uitgeparkeerd met behulp van een app op de smartphone. PRE-SAFE® Impulse Side kan de inzittenden voor met lichte druk voorbereiden op een aanrijding van opzij en het risico op letsel verminderen.

Andere carrosserievarianten

E-Klasse Coupé

E-Klasse Cabrio

E-Klasse Estate

E-Klasse All Terrain

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 

Rijdt nu direct met een nieuwe E-Klasse Berline. Bekijk onze stock, geinteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.