Masterpiece of intelligence.

De E-Klasse Break.

E-Klasse Break

De E-Klasse Estate is een oplettende Mercedes-Benz als geen ander seriemodel. Met innovatieve aandrijftechnologie en indrukwekkende prestaties, gekoppeld aan een uniek design, exclusieve uitrustingsdetails, de nieuwste infotainmentfeatures voor een groot aantal multimediatoepassingen en optionele Mercedes-Benz Intelligent Drive-systemen onderscheidt hij zich van de rest.


Design Estate.

Eén van de elegantste silhouetten in het premium segment met een krachtig ogende voorzijde, naar een coupé verwijzende daklijn en brede schouders. Hoogwaardige materialen als leder, metaal en hout zijn kenmerkend voor de modern luxury van de E-Klasse Estate, geperfectioneerd door stijlvolle details en een meesterlijke afwerking. De focus op sportiviteit wordt in het interieur benadrukt door tal van details. 


Uitrustingslijnen.

  • AMG Line: AMG Line-exterieur staat garant voor nóg meer sportiviteit en performance met perfect op elkaar afgestemde uitrustingen, met onder andere het dynamische AMG-styling, lichtmetalen AMG-velgen en het verlaagde AGILITY CONTROL-onderstel. De typerende AMG-kenmerken van deze uitrustingslijn zorgen niet alleen zichtbaar maar ook tastbaar voor meer sportiviteit en exclusiviteit.
  • AVANTGARDE: Met deze uitrustingslijn oogt het exterieur dynamischer en sportiever. Tot de uitrusting behoren onder andere grote lichtmetalen velgen, de speciale voorbumper en designelementen in chroom en aluminium. De sportieve look wordt nog verder benadrukt door het verlaagde AGILITY CONTROL-onderstel.
  • EXCLUSIVE: Het moderne en luxueuze exterieur EXCLUSIVE kenmerkt zich onder andere met een speciaal voor deze uitrustingslijn ontworpen voorbumper. Dankzij exclusieve uitrustingen zorgt de uitrustingslijn EXCLUSIVE voor een stijlvol interieur, waarbij moderne luxe het hoofdkenmerk is. Daartoe behoren onder andere stoelen met een exclusief bekledingspatroon in leder/stof Valence, drie aantrekkelijke kleurstellingen en royale sierdelen in hout.


Individueel rijplezier: AMG DYNAMIC SELECT-rijprogramma’s.

De vier AMG DYNAMIC SELECT-rijprogramma’s ‘Comfort’, ‘Sport’, ‘Sport+’ en ‘Individual’ zorgen ervoor dat de bestuurder de afstelling van de E 63 Estate naar wens kan aanpassen. Onder meer de afstelling van de motor, de transmissie, het onderstel, de besturing, het ESP® en de vierwielaandrijving worden daarbij aangepast. De S-versie biedt tevens het rijprogramma ‘RACE’, voor bijzonder sportief rijden op circuits. Alle parameters zijn in dit geval gericht op maximale prestaties.


Op weg naar autorijden zonder ongevallen.

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw nieuwe E-Klasse zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, minder wordt belast. Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veiliger is maar ook uniek.
Mercedes-Benz Intelligent Drive-systemen als DISTRONIC, MULTIBEAM LED-koplampen, de actieve rijassistent, PRE-SAFE® Side of Remote Park Assistant zijn elk op zich mijlpalen op weg naar autonoom rijden zonder ongevallen. Gezamenlijk zijn ze nog waardevoller en zorgen ervoor dat de E-Klasse Estate de beste partner is die zakenlieden, gezinnen, en overige verkeersdeelnemers zich onderweg kunnen wensen.

Andere carrosserievarianten

E-Klasse Coupé

E-Klasse Cabrio

E-Klasse Limousine

E-Klasse All Terrain

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 

Rijdt nu direct met een nieuwe E-Klasse Break. Bekijk onze stock, geinteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.