Masterpiece of Intelligence.

De nieuwe E-Klasse Coupé.

E-Klasse Coupé.

Met zijn expressieve coupélijnen, sensuele puurheid en langeafstandscomfort voor vier personen, combineert de nieuwe E-Klasse Coupé moderne stijl en elegante sportiviteit met de nieuwste technologie. Tevens biedt het model de intelligentie van de E-Klasse familie met uitgebreide smartphone-integratie, widescreen cockpit en de nieuwste assistentiesystemen, die optioneel onder andere gedeeltelijk autonoom rijden mogelijk maken. Krachtige motoren met lage emissiewaarden en comfortabele onderstellen met selectief dempingssysteem zorgen voor een sportieve, dynamische rijbeleving.


Coupé Design.

De nieuwe Coupé toont met zijn perfecte proporties een puristisch, vlakversterkend design met zowel gereduceerde lijnen als sensuele vormen. Hot en cool tegelijk, belichaamt de gereduceerde designtaal zowel de schoonheid en elegantie als het sportieve, luxueuze karakter van de Coupé.
Een markant front met laaggeplaatste sportgrille en centraal geplaatste ster, een lange motorkap met powerdomes, een naar achteren hellende cockpit en een gespierde achterzijde vertegenwoordigen de voor Mercedes-Benz typische coupéproporties. Vier frameloze zijruiten en het ontbreken van B-stijlen onderstrepen de dynamiek. Met deze duidelijke vormen straalt het coupédesign luxe en stijl uit.
Het interieur van de nieuwe E-Klasse Coupé belichaamt de synthese van sportieve emotie en luxueuze intelligentie met hoogwaardige materialen en eigentijdse kleurstellingen.


Uitrustingslijnen.

  • AMG Line: AMG Line exterieur verhoogt samen met de perfect op elkaar afgestemde uitrustingen voor nóg meer sportiviteit van het exterieur, onder andere met de dynamische AMG-styling, diamond grille met chroompins en grote lichtmetalen AMG-velgen. De typerende AMG-kenmerken van deze uitrustingslijn zorgen niet alleen zichtbaar maar ook tastbaar voor meer sportiviteit en exclusiviteit. De uitrusting bestaat onder andere uit het aan de onderzijde afgevlakte sportstuur, integraalstoelen. AMG-sportpedalen, AMG-vloermatten en sfeerverlichting.
  • AVANTGARDE: Het AVANTGARDE exterieur oogt sportief en expressief. Daartoe behoren onder andere grote lichtmetalen velgen, een diamond grille met zwarte pins en designelementen in chroom en aluminium. Het verlaagde AGILITY CONTROL-onderstel benadrukt eveneens de sportieve look van het model. Het sportieve en luxueuze interieur AVANTGARDE kenmerkt zich door sportieve integraalstoelen met bekleding in lederlook ARTICO/stof Norwich, een met nappaleder bekleed, driespaaks multifunctioneel stuurwiel en sierdelen in aluminium kristalgeslepen licht.


Veiligheid.

De E-Klasse Coupé is voorzien van de ultramoderne rijassistentie- en veiligheidssystemen, zoals u die van Mercedes-Benz kunt verwachten. Intelligent Drive systemen als ATTENTION ASSIST, actieve remassistentie, actieve afstandsassistent DISTRONIC en de rijassistent zorgen ervoor dat u minder wordt belast. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.

Andere carrosserievarianten

E-Klasse Cabriolet

E-Klasse Limousine

E-Klasse Estate

E-Klasse All Terrain

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 

Rijdt nu direct met een nieuwe E-Klasse Coupé. Bekijk onze stock, geinteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.