GLS.

De eerste indruk van het interieur van de GLS is letterlijk overweldigend. Er kunnen maar liefst zeven personen plaatsnemen in een ruimte die meer dan royaal is. Daarbij kan op elke zitplaats worden genoten van comfort op topniveau en digitaal infotainment dat nooit eerder in een dergelijke uitvoering in een SUV te bekennen was.


Maximaal comfort.

De imposante proporties, de langgerekte motorkap en de tot 23 inch grote velgen benadrukken de kracht en aanwezigheid van het model. Duidelijke vlakken en de subtiele belijning daarentegen zorgen ervoor dat het geheel licht en elegant oogt.

De klassieke SUV-designelementen verwijzen naar het offroad-karakter van de nieuwe GLS, en vormen daarmee bovendien een spannend contrast met het volledig digitale widescreen display. De designelementen omvatten onder andere sierdelen van openporig hout, opvallende, hoekige luchtuitstroomopeningen, en stoere highlights zoals de handgrepen aan de middenconsole. De voorstoelen beschikken bovendien over de voor een SUV typerende, gestructureerde bekleding, waarmee de offroad-vaardigheden van de nieuwe GLS SUV verder worden benadrukt.


Highlights comfort:

  • Variabiliteit bagageruimte
  • ENERGIZING-pakket plus
  • Volledig digitale widescreen cockpit
  • E-ACTIVE BODY CONTROL
  • AIRMATIC-pakket


Veiliger kan een auto niet zijn.

Dankzij de intelligentie en precisie van de nieuwe GLS wordt u minder belast als u achter het stuurwiel zit. Bovendien wordt gevaar op afstand gehouden.

De GLS zet opnieuw een stap richting autonoom rijden met het rijassistentiepakket. Dit ondersteunt bij snelheidsaanpassing, sturen, wisselen van rijbaan en zelfs bij botsingsgevaar. Bestanddelen zijn de actieve afstandsassistent DISTRONIC, actieve snelheidslimietassistent, uitgebreid automatisch optrekken op snelwegen, routegebaseerde snelheidsaanpassing met filefunctie, actieve stuurassistent, actieve rijbaanwisselassistent, actieve noodstopassistent met SOS-functie, noodrijbaanfunctie, actieve remassistent, afslag- en kruisingsfunctie, file-noodstopfunctie, uitwijk-stuurassistent, actieve spoorassistent, actieve dodehoekassistent, uitstapwaarschuwingsfunctie; PRE-SAFE® PLUS en verkeersbordenassistent.

E-ACTIVE BODY CONTROL biedt een synthese van comfort, precisie en dynamiek, gecombineerd met unieke terreineigenschappen. Daartoe behoren een volledig actief, elektro-hydraulisch onderstel op 48V-basis; vier DYNAMIC SELECT-rijprogramma’s inclusief ‘vrij rijden’-modus, en al naargelang de overige uitrusting ROAD SURFACE SCAN en drietraps curve tilting function CURVE.


Highlights veiligheid:

  • Rijassistentiepakket plus
  • Parkeerpakket met 360°-camera
  • Assistent voor aanhangwagens
  • MULTIBEAM LED

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 

Rijdt nu direct met een nieuwe GLS. Bekijk onze stock, geinteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.