Always restless.

De GLA.

GLA.

Een sportief-dynamisch design, een soepele handling en volop mogelijkheden tot individualisering zijn de voornaamste kenmerken van de eerste compacte SUV van Mercedes-Benz. Het expressieve design met een duidelijk SUV-karakter in combinatie met de technische performance, maakt de GLA uniek. U kijkt en blijft zich verbazen. De GLA past in geen enkel hokje maar is perfect afgestemd op uw leven.


Exclusief design.

Exclusieve designhighlights van de GLA zijn onder andere de bodembeschermingsplaat met rillenpatroon, de powerdomes op de motorkap en de als optie leverbare lak poolwit.
Er zijn drie uitrustingslijnen leverbaar – Style, Urban en AMG. Daarnaast is het markante nightpakket als optie leverbaar. Zodat u uw fantasie helemaal de vrije loop kunt laten.


Uitrustingslijnen.

  • AMG Line: AMG Line bestaat uit perfect op elkaar afgestemde elementen waarmee de sportiviteit en exclusiviteit van het model verder wordt benadrukt, met onder andere dynamische AMG-styling, lichtmetalen AMG-velgen, het met 15 mm verlaagde sportonderstel en het multifunctionele stuurwiel.
  • Urban: Met de uitrustingslijn Urban neemt de sportieve uitstraling duidelijk toe, met onder andere geïntegreerde uitlaatsierstukken en dynamische, 18 inch lichtmetalen velgen. Deze indruk wordt onverminderd in het interieur voortgezet met het multifunctionele stuurwiel in leder, geperforeerd op het greepgedeelte.
  • Style: De uitrustingslijn Style zorgt zowel aan de binnen- als buitenzijde voor hoogwaardige accenten, met chroomaccenten in de grille, aan de bovenzijde van de portieren en op de laaddrempel. Het stuurwiel en de schakelhendel zijn met leder bekleed. Het speciale dessin 'Macapá' met markante siernaden vormt hierbij een opvallend accent in het interieur.
  • Standaarduitvoering: De hoogwaardige uitrustingen zorgen zowel voor een sportief en opvallend exterieur als interieur, met onder andere een bumper met zichtbare bodembeschermingsplaat, een grille met twee zilverkleurige lamellen. comfortstoelen en een driespaaks multifunctioneel stuurwiel.

Safety first: autonoom remmen en waarschuwing bij vermoeidheid.

De GLA is standaard voorzien van de ‘actieve rem-assistent’: deze waarschuwt de bestuurder bij te geringe afstand ten opzichte van de voorligger en levert indien nodig een rembekrachtiging die is aangepast aan de situatie. Wanneer het systeem herkent, dat de bestuurder te laat reageert, wordt er autonoom geremd om een botsing te voorkomen of de gevolgen te beperken. De GLA beschikt ook standaard over ‘ATTENTION ASSIST’, die verschijnselen van vermoeidheid via het stuurgedrag herkent en de bestuurder waarschuwt wanneer deze in slaap dreigt te vallen.

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 

Rijdt nu direct met een nieuwe GLA. Bekijk onze stock, geinteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.