GLE.

De nieuwe GLE geeft een heel nieuw beeld van een SUV. Intelligenter, oplettender en attenter dan ooit tevoren. 


Design.

De gespierde vormgeving tussen de C-stijl en de achterlichten vormt een onmiskenbaar designkenmerk van de nieuwe GLE. De duidelijke vormgeving en dynamiek zijn typerend voor het moderne Mercedes-Benz design. Kracht kan nauwelijks eleganter en dynamischer worden vormgegeven.


MBUX (Mercedes-Benz User Experience).

De nieuwe GLE is de eerste SUV met het revolutionaire infotainmentsysteem MBUX. Dit bestaat onder andere uit een natuurlijk spraakgestuurd bedieningssysteem en een touchscreen. Het systeem leert elke rit meer over de gewoontes en voorkeuren van de bestuurder.


De nieuwe motorengeneratie. Efficiënter dan ooit.

Met de nieuwe motoren accelereert de GLE sneller en efficiënter dan ooit tevoren. Het assortiment bestaat uit viercilinder dieselmotoren, zijdezacht lopende, intelligent geëlektrificeerde zescilindermotoren en adembenemende V8-topmotoren.


Vierwielaandrijving met variabele krachtverdeling.

Om veilig weg te kunnen rijden op een glibberige ondergrond, verdeelt het systeem steeds het koppel over de voor- en achteras. Hierdoor wordt bovendien over- en onderstuur duidelijk verminderd wanneer er dynamisch door bochten wordt gereden.

De permanente vierwielaandrijving 4MATIC zorgt samen met het elektronische tractiesysteem 4ETS voor uitstekende offroad-vaardigheden en optimale tractie op een besneeuwde of gladde ondergrond. Voor duidelijk meer rijdynamiek kan het systeem in de nieuwe GLE de aandrijvingskracht over de voor- en achteras verdelen, onafhankelijk van het model.

Andere carrosserievarianten

GLE Coupé

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 

Rijdt nu direct met een nieuwe GLE. Bekijk onze stock, geinteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.