Feel Intelligent Drive.

De S-Klasse Berline.

S-Klasse Berline

De S-Klasse was al de maatstaf onder de limousines, maar doet hier nog eens een schepje bovenop. Mercedes-Benz heeft zijn vlaggenschip verregaand vernieuwd en onderstreept zijn rol als technologisch innovator met nieuwe motoren en baanbrekende technologieën. Met nieuwe en doorontwikkelde rijassistentiefuncties zet de Mercedes-Benz S-Klasse bovendien de volgende stap richting autonoom rijden.


Elegante superioriteit.

Het charismatische exterieur straalt pure status en prestige uit – met de als optie leverbare MULTIBEAM LED-koplampen springt de voorzijde meteen in het oog.

De achterzijde valt direct op door de geïntegreerde uitlaatsierstukken en led-achterlichten in fraaie kristallook. 

Ook van opzij is de S-Klasse Limousine imposant. De elegante, koepelvormige daklijn zorgt niet alleen voor ruimte maar ook voor een indrukwekkend beeld. 


Interieur.

Nadat uw passagiers zijn ingestapt, stappen ze na de rit ongetwijfeld meer ontspannen en fit uit. Dankzij het unieke comfort van de S-Klasse. Dankzij de zorgvuldig afgewerkte oppervlakken en het gebruik van gedegen materialen in het interieur, vergeet u de buitenwereld zodra u in het interieur van de S-Klasse Limousine hebt plaatsgenomen. 

De middenconsole is het multitalent van de S-Klasse Limousine, die niet alleen als praktische opbergruimte fungeert maar ook als commandocentrale voor de veelzijdige functies. 


Geselecteerde highlights van de standaarduitrusting.

  • PRE-SAFE®-systeem
  • COMAND Online
  • High-performance led-koplampen
  • 9G-TRONIC negentraps automatische transmissie
  • Conciërgeservice


Geselecteerde highlights van de opties.

  • MAGIC VISION CONTROL
  • Remote Park-pakket
  • Sfeerverlichting met 64 kleuren
  • MULTIBEAM LED
  • Head-up display


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw S-Klasse Limousine zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, minder wordt belast. Met Mercedes-Benz Intelligent Drive is elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig, maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.

De intelligent met elkaar verbonden veiligheids- en assistentiesystemen kunnen ervoor zorgen dat de bestuurder minder wordt belast tijdens het rijden, het risico op ongevallen verminderen en zowel de inzittenden als de overige verkeersdeelnemers beter beschermen. Zo wordt bijvoorbeeld assistentie geboden bij de afstandsregeling en besturing.


Andere carrosserievarianten

S-Klasse Coupé

S-Klasse Cabriolet

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 

Rijdt nu direct met een nieuwe S-Klasse Berline. Bekijk onze stock, geinteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.