De nieuwe A-Klasse.

Just like you.

A-Klasse.

De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse is net zo jeugdig en dynamisch als zijn voorganger, maar tegelijkertijd volwassener en comfortabeler dan ooit. Het model verlegt de grenzen qua moderne luxe in de compacte klasse en het beschikt over een revolutionair interieurdesign. In technisch opzicht gaat de nieuwe A-klasse niet alleen op kop dankzij MBUX (Mercedes-Benz User Experience), maar ook dankzij een aantal functies die tot nu toe waren voorbehouden aan het topsegment. Alle uitvoeringen van de nieuwe A-Klasse worden aangedreven door nieuwe, zuinige diesel- en benzinemotoren en hoewel de sportieve uitstraling behouden is gebleven, is het praktische gebruiksgemak toegenomen.


Exterieurdesign: purisme in topvorm.

Het exterieur van de nieuwe A-Klasse kenmerkt zich door sportiviteit, dynamiek en emotie. Het progressieve frontdesign met een lage motorkap, smalle led-koplampen met chroomaccenten en fakkelvormige dagrijverlichting zorgen voor een emotionele, fascinerende uitstraling. De markante grille met geïntegreerde Mercedes-Benz ster, die net als bij zijn voorganger naar onderen toe breder wordt, is voorzien van pins in diamantlook en een centrale zilverkleurige lamel die de sportiviteit van het model onderstreept.


Interieurdesign: een revolutie van binnenuit.

Het interieur van de nieuwe A-Klasse is compleet nieuw vormgegeven en heeft een moderne, vernieuwende uitstraling. Mercedes-Benz heeft voor een compleet nieuwe aanpak gekozen en zorgt in het compacte segment voor een revolutie met een nieuw ruimtegevoel. De unieke interieurarchitectuur kenmerkt zich vooral door het nieuw vormgegeven dashboard: er zit voor het eerst geen overkapping meer boven de displays. Als gevolg hiervan strekt de vleugelvormige centrale deel van het dashboard zich uit van het ene voorportier naar het andere zonder visuele onderbreking. Het widescreen display is geheel vrijstaand.

Het geheel vrijstaande display is leverbaar in drie versies:

• met twee 7 inch (17,78 cm) displays,

• met één 7 inch (17,78cm) en één 10,25 inch (26 cm) display,

• met twee 10,25 inch (26 cm) displays.


MBUX - Mercedes-Benz User Experience: unieke ervaring.

De nieuwe A-Klasse is het eerste model van Mercedes-Benz dat is voorzien van het geheel nieuwe multimediasysteem MBUX – Mercedes-Benz User Experience, dat tevens een nieuw tijdperk inluidt op het gebied van Mercedes me connectiviteit. MBUX is een revolutie van de user experience in de auto. Fraai ogende weergavestijlen bieden optimaal gebruiksgemak en kenmerken zich door heldere 3D graphics met maximale resolutie die in real time worden gerenderd, oftewel worden berekend en weergegeven.


Alle ruimte voor ontspanning: de A-Klasse is volwassen geworden.

Ondanks zijn sportieve design biedt de nieuwe A-Klasse veel meer gebruiksgemak dan voorheen, waardoor hij nog net zo jeugdig is, maar tegelijkertijd volwassener dan ooit. Meer schouder-, elleboog- en hoofdruimte plus een verbeterde toegang tot de achterbank zijn pluspunten, net als de grotere bagageruimte. Het zicht rondom is eveneens aanzienlijk verbeterd. Dit zorgt zowel voor meer veiligheid als voor een beter ruimtegevoel.

Andere carrosserievarianten

 A-Klasse Limousine

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 
Rijdt nu direct met een nieuwe A-Klasse. Bekijk onze stock, geinteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.