De nieuwe GLC

All kinds of strenght.

GLC.

De nieuwe GLC straalt nu nog meer typerende SUV-stoerheid uit, zonder opdringerig te worden. Modern luxury kan nauwelijks duidelijker en zinnenstrelender worden uitgedrukt.


Oogt bij stilstand al heel stoer.

De voorzijde van de nieuwe GLC straalt nu nóg duidelijker de stoerheid van een SUV uit. Met een nóg markantere grille, elegantere chroomsierdelen en smallere koplampen.


Krachtig van voor tot achter.

De nieuwe GLC beschikt over spannende contouren en een duidelijke belijning die tot aan de achterzijde zijn doorgetrokken. Daardoor oogt de achterzijde nóg krachtiger met nieuwe uitlaatsierstukken en een nog expressievere achterskirt.


De nieuwe cockpit. Digitaal zijn tijd ver vooruit.

Het touchscreen, touchpad en de touch control buttons op het stuurwiel zorgen voor een geheel nieuwe vorm van bediening. Uiteraard dankzij MBUX met intuïtieve aanrakingen, spraak en gebaren.


De nieuwe AMG Line is nu nóg sportiever.

De nieuwe GLC oogt heel dynamisch met AMG Line. Highlights daarbij zijn het exclusieve AMG-styling, de diamond grille met chroompins en bijvoorbeeld de fraaie vijf-dubbelspaaks lichtmetalen AMG-velgen.


Fascinerende 43,2 cm (17 inch) of 50,8 cm (20 inch) velgen.

Voor de nieuwe GLC is nu een nóg breder assortiment exclusieve velgen leverbaar met nieuwe uitvoeringen. Uiteraard met de kwaliteit van Mercedes-Benz die u verwacht.


Andere carrosserievarianten

GLC Coupé

proefrit

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 
Rijdt nu direct met een nieuwe GLC. Bekijk onze stock, geïnteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.