Never stop improving

De C-Klasse Break.

C-Klasse Break.

Neem de tijd en geniet van de auto die u nóg meer ruimte biedt om te genieten van het leven. Het luxueuze design met zijn elegante lijnen blijft mooi om naar te kijken; de innovatieve technologie als de touchpad en het optionele head-up display zullen u assisteren. De bagageruimte is royaal en praktisch, of liever: genereus. Een bijzondere zakenauto, dankzij de zeer complete standaarduitrusting.


Sportieve elegantie.

Bij de nieuwe C-Klasse Estate staat de drang om vooruit te komen letterlijk op zijn gezicht geschreven. De modern vormgegeven voorzijde straalt dan ook een en al dynamiek uit. Ook de bumpers zijn nieuw vormgegeven en, afhankelijk van de gekozen uitrusting, voorzien van fraaie chroomsierdelen en fascinerende MULTIBEAM LED-koplampen. De elegante, aflopende daklijn verraadt nauwelijks hoeveel ruimte en variabiliteit in het interieur verborgen is.


Kracht opdoen met het ENERGIZING-comfortprogramma.

De nieuwe C-Klasse Estate kenmerkt zich niet alleen door kracht. Dankzij het als optie leverbare ENERGIZING-comfortprogramma kunnen de inzittenden onderweg genieten van welbehagen in het interieur. Licht, geluid en parfumering kunnen met een druk op de knop met elkaar worden gecombineerd om ervoor te zorgen dat de inzittenden zich kunnen ontspannen en fit blijven. De bij het programma inbegrepen sfeerverlichting zorgt met 64 kleuren voor een perfecte ambiance in het interieur.


Nieuwe digitale cockpit.

U kunt de nieuwe C-Klasse Estate net zo intuïtief en eenvoudig bedienen als een smartphone. Op het volledig digitaal uitgevoerde combi-instrument worden gegevens op een geheel nieuwe manier gevisualiseerd. Voor een geheel persoonlijke ervaring staan daarvoor drie geanimeerde weergavestijlen ter beschikking.


Nieuwe generatie Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Snel, nauwkeurig en waakzaam. De ultramoderne Mercedes-Benz Intelligent Drive-assistentiesystemen zijn effectiever dan ooit. De nieuwe C-Klasse biedt nu ondersteuning bij het optrekken in een file, zorgt voor de benodigde remkracht bij botsingsgevaar en kan afstand houden ten opzichte van een voorligger tot een snelheid van 210 km/h op de snelweg. Kortom, u kunt zich nauwelijks een betrouwbaardere en waakzamere partner wensen.

Andere carrosserievarianten

C-Klasse Coupé

C-Klasse Limousine

C-Klasse Cabriolet

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 

Rijdt nu direct met een nieuwe C-Klasse Break. Bekijk onze stock, geinteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.