Never stop improving.

De C-Klasse Limousine.

C-Klasse Limousine.

De C-Klasse legt de lat hoog: sportief, krachtig en luxueus. Deze limousine heeft bovendien de beste aerodynamische eigenschappen in zijn klasse. Dat maakt ’m zuiniger, stil en geeft ’m een onweerstaanbaar silhouet. Een uitstraling die altijd weer bijzonder is, niet in de laatste plaats omdat u naar eigen inzicht verschillende uitrustingslijnen met elkaar kunt combineren. De C-Klasse loopt, dankzij de innovatieve technologie ver voor op de concurrentie.


Sportief design van de voorzijde tot de achterlichten.

Bij de nieuwe C-Klasse Limousine staat de drang om vooruit te komen letterlijk op zijn gezicht geschreven. De modern vormgegeven voorzijde straalt dan ook een en al dynamiek uit. Ook de bumpers zijn nieuw vormgegeven en, afhankelijk van de gekozen uitrusting, voorzien van fraaie chroomsierdelen en fascinerende MULTIBEAM LED-koplampen. De achterlichten kenmerken zich daarentegen door een subtiele vormgeving, waarmee vooral de breedte van het model wordt benadrukt en de achterzijde bovendien nóg krachtiger oogt.


Nieuwe digitale bedienings- en aanduidingservaring.

U kunt de nieuwe C-Klasse net zo intuïtief en eenvoudig bedienen als een smartphone. Op het volledig digitaal uitgevoerde combi-instrument worden gegevens op een geheel nieuwe manier gevisualiseerd. Voor een geheel persoonlijke ervaring staan daarvoor drie geanimeerde weergavestijlen ter beschikking.


De nieuwe generatie Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Snel, nauwkeurig en waakzaam. De ultramoderne Mercedes-Benz Intelligent Drive-assistentiesystemen zijn effectiever dan ooit. De nieuwe C-Klasse biedt nu ondersteuning bij het optrekken in een file, zorgt voor de benodigde remkracht bij botsingsgevaar en kan afstand houden ten opzichte van een voorligger tot een snelheid van 210 km/h op de snelweg. Kortom, u kunt zich nauwelijks een betrouwbaardere en waakzamere partner wensen.


Andere carrosserievarianten

C-Klasse Coupé

C-Klasse Estate

C-Klasse Cabriolet

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 

Rijdt nu direct met een nieuwe C-Klasse Berline. Bekijk onze stock, geinteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.