B-Klasse Sports Tourer.

We hebben de gezinsauto opnieuw uitgevonden. De nieuwe B-Klasse is er. Dynamischer, comfortabeler en veiliger dan ooit tevoren.

De nieuwe B-Klasse is met intelligente assistentiesystemen en functies uitgerust om ervoor te zorgen dat u nu nóg beter wordt beschermd en minder belast tijdens de rit. Deze systemen kunnen bijvoorbeeld automatisch gevaarlijke situaties waarnemen en daarvoor waarschuwen of zelfs corrigerend optreden. Kortom, samen met uw inzittenden bent u altijd in goede handen.


ENERGIZING-stoelkinetica: bevordert verandering van zithouding.

Met stoelventilatie/-verwarming en multicontourstoelen met massagefunctie zijn voor de nieuwe B-Klasse nu optionele uitrustingen leverbaar die tot nu toe waren voorbehouden aan modellen uit een veel hogere segment. Deze zorgen voor nog meer zitcomfort.

De nieuwe ENERGIZING-stoelkinetica is met name goed voor de rug. Het bevordert orthopedisch verantwoorde verandering van zithouding door regelmatig minutieuze aanpassingen aan de hoek van de zitting en de rugleuning door te voeren. Deze innovatie is leverbaar voor de voorstoelen in combinatie met volledig elektrische stoelverstelling met memoryfunctie.


MBUX – Mercedes-Benz User Experience: unieke ervaring.

De nieuwe B-Klasse is het tweede model na de A-Klasse dat is voorzien van het MBUX (Mercedes-Benz User Experience) multimediasysteem, dat een nieuw tijdperk inluidde op het gebied van Mercedes me connectiviteit. Uniek aan dit systeem is dat het kan leren met behulp van kunstmatige intelligentie. MBUX kan worden gepersonaliseerd en aangepast op de wensen van de gebruiker. Daarmee zorgt het systeem voor een emotionele band tussen de auto, de bestuurder en de passagiers.

Dankzij augmented reality leert u de werking van een groot aantal bedieningselementen spelenderwijs kennen. Hebt u een concrete vraag? Ask Mercedes!


Intelligent Drive.

De nieuwe B-Klasse beschikt over rijassistentiesystemen met bestuurdersondersteuning, waardoor dit model het hoogste actieve veiligheidsniveau in dit segment biedt. Voor het eerst kan de B-Klasse semi-autonoom rijden in bepaalde situaties. Hierbij wordt de verkeerssituatie nauwlettend in de gaten gehouden: de verbeterde camera- en radarsystemen kunnen maximaal 500 meter vooruitkijken.

De nieuwe B-Klasse beschikt standaard over een uitgebreide versie van de actieve remassistent, dat helpt bij het verminderen van de ernst van een kop-staartbotsing met langzamer rijdende, afremmende of stilstaande auto’s. Zelfs bij aanrijdingen met overstekende voetgangers of fietsers helpt het systeem de gevolgen te verminderen, mogelijk kan de aanrijding zelfs worden voorkomen.

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 

Rijdt nu direct met een nieuwe B-Klasse. Bekijk onze stock, geïnteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.