De C-Klasse Cabriolet.

Never stop improving.

C-Klasse Cabriolet.

Beoefen meer sport in de open lucht. Met de nieuwe C-Klasse Cabriolet duurt het open air-seizoen het hele jaar. Met uitgekiend open air-comfort. De combinatie van het automatische windscherm AIRCAP en de hoofdruimteverwarming AIRSCARF zorgt voor optimale trainingscondities omdat u onafhankelijk bent van weer en wind.

Of hij nu open of dicht is, de Cabriolet onderscheidt zich in beide gevallen door een expressief design. Efficiënte en krachtige motoren en een dynamisch afgestemd, verlaagd sportonderstel zorgen voor sportieve, dynamische rijeigenschappen.


Sportief design.

De nieuwe C-Klasse Cabriolet heeft een nóg sterkere drang voorwaarts. Vooral met AMG Line met een nieuwe voor- en achterskirt straalt het model kracht en sportiviteit uit. Kenmerkend zijn bovendien de innovatieve MULTIBEAM LED-koplampen en lakkleuren, zoals het sportieve en stijlvolle Mojavezilver metallic.


Mercedes-AMG.

Dankzij uitgebreide aanpassingen aan het exterieur, het interieur en de motor is er geen enkele twijfel mogelijk. De performance en dynamiek van het model zijn duidelijk aangescherpt, zodat de Mercedes-AMG C-Klasse Cabriolet nóg aantrekkelijker oogt.


De weergave van de toekomst.

Een aantal bedienings- en aanduidingselementen is volledig nieuw. Het nieuwe stuurwiel met touch control buttons en de, afhankelijk van de uitrusting, volledig digitale instrumenten en grote displays, zorgen samen met een nieuwe infotainmentgeneratie voor een geheel eigen, moderne bediening. Alle instrumenten kunnen bovendien, eveneens afhankelijk van de uitrusting, in de aanduidingsstijlen 'Klassiek', 'Sportief' en 'Progressief' worden verlicht en geanimeerd.


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Snel, nauwkeurig en waakzaam. De ultramoderne Mercedes-Benz Intelligent Drive-assistentiesystemen zijn effectiever dan ooit. De nieuwe C-Klasse Cabriolet biedt nu ondersteuning bij het optrekken in een file, zorgt voor de benodigde remkracht bij botsingsgevaar en kan afstand houden ten opzichte van een voorligger tot een snelheid van 210 km/h op de snelweg. Kortom, u kunt zich nauwelijks een betrouwbaardere en waakzamere partner wensen.

Andere carrosserievarianten

C-Klasse Limousine

C-Klasse Coupé

C-Klasse Estate

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 

Rijdt nu direct met een nieuwe C-Klasse Cabriolet. Bekijk onze stock, geinteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.