Mercedes-AMG GT Roadster

Handcrafted by racers

Mercedes-AMG GT Roadster.

De Mercedes-AMG GT Roadster heeft inmiddels de harten van alle ware autoliefhebbers veroverd. De softtop kan binnen elf seconden worden geopend om eindeloos te blijven genieten van een open-air experience, omgeven door exclusieve materialen die uiterst zorgvuldig zijn afgewerkt. De typerende AMG Driving Performance onder een open hemel. Het ruisen van de wind en de diepe klank van de AMG-sportuitlaat. Een onvergetelijke outdoor experience voor de ware liefhebber van sportwagens.


De Mercedes-AMG GT Roadster vormt een perfecte combinatie van sportiviteit en lifestyle. Met een topsnelheid van 302 km/h en een acceleratie in slechts 4,0 seconden van 0 naar 100 km/h kan tegelijkertijd worden genoten van pittige performance en ontspannen cruisen. Het AMG-sportonderstel, het actieve luchtgeleidingssysteem en het hoogwaardige interieur vormen de highlights van de Mercedes-AMG GT Roadster.


Interieur.

Het interieur roept associaties op met de cockpit van een vliegtuig en zorgt voor een adembenemend effect, ook als de kap geopend is. De diepe zitpositie naast de in V8-stijl vormgegeven middenconsole springt direct in het oog. De afwerking van de materialen getuigt zowel zicht- als voelbaar van ambachtelijk vakmanschap.


De diepe zitpositie zorgt ervoor dat de bestuurder volledig in de cockpit opgaat en zo één met de auto wordt. Met de bedieningselementen in V8-opstelling vormt de AMG DRIVE UNIT met de nieuwe, innovatieve displayschakelaars de centrale voor de sporttransmissie en alle rijdynamiekfuncties. Met behulp van een schakelaar en de displaytoetsen kunnen onder andere het rijprogramma, de transmissie en ESP® worden ingesteld.


Exterieur.

De klassieke sportwagenproporties met een ver naar voren doorgetrokken motorkap en een korte, krachtig ogende achterzijde oefenen een enorme aantrekkingskracht uit. In gesloten toestand benadrukt de hoogwaardige, uit drie lagen samengestelde stoffen kap in zwart - ook leverbaar in rood of beige - de lichte, puristische indruk van de Mercedes-AMG GT Roadster.

De speciale AMG-grille in de diep naar beneden getrokken voorskirt geeft de Mercedes-AMG GT Roadster een charismatische uitstraling.
De vijftien verticale spijlen in chroom hoogglanzend verwijzen naar de look van de AMG GT3 racewagen. De nieuwe high-performance led-koplampen zorgen voor optimaal zicht, terwijl de vormgeving van de dagrijverlichting in hoge mate bijdraagt aan het karakter van de markante voorzijde.


U kunt het interieur en exterieur van uw Mercedes-AMG GT Roadster helemaal naar uw eigen smaak individualiseren.Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw Mercedes-AMG GT Roadster zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, minder wordt belast. Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veiliger is maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.

Andere carrosserievarianten

Mercedes-AMG GT

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 

Rijdt nu direct met een nieuwe Mercedes-AMG GT Roadster. Bekijk onze stock, geinteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.