E-Klasse All Terrain.

Dankzij een grotere bodemvrijheid met forse wielen en standaard vierwielaandrijving 4MATIC komt de E-Klasse All-Terrain probleemloos op de plaats van bestemming – ook als daarbij onverharde of besneeuwde veldwegen of steile wegen met haarspeldbochten afgelegd moeten worden. Dankzij offroad-designelementen ziet de E-Klasse All-Terrain er krachtig en robuust uit. 


All-Terrain Design.

De E-Klasse All-Terrain wordt gekenmerkt door een krachtige uitstraling, waarbij de brede wielkasten, SUV-grille en zwarte dorpelverbreders direct in het oog springen. Het bovenste deel van de voor- en achterbumper is uitgevoerd in carrosseriekleur, het onderste deel in zwart, generfd kunststof. De stoere looks worden verder geaccentueerd door 19 of 20 inch lichtmetalen velgen. Ook aan de achterzijde is de All-Terrain voorzien van modelspecifieke driedelige bumper. Tot de overige typische SUV-kenmerken behoren een robuuste laaddrempelbescherming en een optische bodembeschermingsplaat in gegalvaniseerd zilverchroom.
Tot de bijzondere interieurkenmerken behoort een sierdeel in aluminium-carbonlook, dat alleen in de All-Terrain geleverd wordt, sportpedalen in rvs met rubbernoppen en vloermatten met opschrift ‘All-Terrain’. Naar keuze zijn ook EXCLUSIVE- en designo-uitrustingen leverbaar.


All-Terrain rijprogramma.

De All-Terrain beschikt standaard over DYNAMIC SELECT. Hiermee kan worden gekozen uit vijf rijprogramma’s met verschillende karakteristieken voor de motor, transmissie, ESP® en besturing. Speciaal voor dit model is er bovendien het rijprogramma ‘All-Terrain’, dat speciale instellingen voor offroad-rijden bevat. Het onderstel wordt in combinatie met de standaard luchtvering AIR BODY CONTROL bij snelheden tot 35 km/h 20 mm hoger geplaatst. Het rijprogramma ‘All-Terrain’ kent een extra weergave op het display. Hier is onder meer informatie af te lezen over de stuurhoek, het voertuigniveau (stand van de luchtvering), de stijgings- en hellingshoek, de stand van het gas- en rempedaal alsmede een kompasfunctie.

Andere carrosserievarianten

E-Klasse Limousine

E-Klasse Estate

E-Klasse Coupé

E-Klasse Cabriolet

proefrit

 

brochure

 

offerte

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen