De X-Klasse

Pick-up

X-Klasse.

Deze pick-up zet de nieuwe standaard. Niet alleen in het ontwerp, de prestaties of de off-road kenmerken, maar ook in de technologie die het rijplezier vergroten en onmiskenbaar staan voor het X-Klasse gevoel. Het robuuste en krachtige ontwerp van de X-Klasse maakt het in één oogopslag duidelijk: dit voertuig biedt het beste van twee werelden. Aan de ene kant het krachtige werkpaard, de robuuste off-roader, de avonturier. Anderzijds belichaamt de X-Klasse met zijn progressieve designelementen, de stoere moderniteit van de metropool. 


Eindeloos rijplezier.

U start en voelt al vanaf lage toerentallen de volledige aandrijfkracht.

Onderweg kunt u met DYNAMIC SELECT gewoon het juiste rijprogramma selecteren: sportief, comfortabel, optimaal voor offroad of bijzonder zuinig. Daarnaast kunt u in de handmatige DYNAMIC SELECT-stand zelf schakelen met behulp van de stuurschakelpaddles.

De uitgebouwde wielkasten met de brede banden ogen niet alleen imposant maar dragen dankzij de grote spoorbreedte ook bij aan de hoge dwarsdynamiek.
Voor degenen die op zoek zijn naar grootse avonturen, beschikt de X-Klasse over een klimvermogen tot 100% en een stabiliteit tot onder een hoek van circa 49,8°. Uitgekiende functionaliteit.

De X-Klasse is door en door robuust. Met een draagvermogen van meer dan 1000 kg en een trekgewicht van maximaal 3500 kg.

Om ervoor te zorgen dat alles stevig op zijn plaats blijft staan tijdens het vervoer, kan de lading worden verankerd met de aanwezige voorzieningen.


3 Lines, 1 doel: individuele stijl.

Als geen andere pick-up verenigt de nieuwe X-Klasse schijnbare tegenstellingen: een modern design en compromisloze robuustheid, indrukwekkende terreincapaciteiten en een hoge mate van rijdynamiek, stijlvol comfort en veel praktisch gebruiksgemak. Daarmee is de X-Klasse de Mercedes onder de pick-ups. Het model biedt een hoogstaand rij- en weggedrag, zowel wat betreft rijdynamiek als rijcomfort. 


De X-Klasse beschikt over een uniek design en wordt leverbaar in drie modelvarianten voor verschillende leef- en werkwerelden:

  • De basisvariant X-Klasse PURE is een robuuste uitvoering die gericht is op functionaliteit. Hij voldoet aan alle eisen die aan een ‘werkpaard’ worden gesteld. Tegelijkertijd biedt het model qua comfort en design alles wat nodig is voor representatieve klantbezoeken en privé-activiteiten.
  • De X-Klasse PROGRESSIVE is gericht op mensen die een stijlvolle en extra comfortabele, maar tegelijkertijd robuuste pick-up zoeken – die dienstdoet als visitekaartje voor hun bedrijf en tegelijkertijd als comfortabele en representatieve gezinsauto.
  • De X-Klasse POWER is de high-end uitrustingsvariant. Deze is gericht op kopers die bijzonder veel waarde hechten aan design, prestaties en comfort. De X-Klasse POWER is de lifestyle-auto die de mainstream achter zich laat – voor inzet in een stedelijke omgeving en bij sport en hobby-activiteiten die naast de gebaande paden plaatsvinden. Met zijn specifieke designkenmerken en omvangrijke uitrusting komt deze uitvoering tegemoet aan de onafhankelijke en individualistische levenswijze van zijn eigenaren.


Omvangrijke veiligheidsuitrusting.

Net als de andere modellen van Mercedes-Benz kenmerkt de X-Klasse zich door een hoog veiligheidsniveau. De pick-up met de ster beschikt standaard over een comfort- en veiligheidsuitrusting die in dit segment buitengewoon zijn. Voor een maximale bescherming van de inzittenden zorgt onder meer de bijzonder stevige carrosserie met een zeer solide inzittendencompartiment en een structuur waarvan de voor- en achterzijde door middel van gerichte deformatie energie kan verwerken. Tot de standaard passieve veiligheidsvoorzieningen behoren zeven airbags en het i-Size-bevestigingssysteem voor twee kinderzitjes. 


Met deze omvangrijke uitrusting voldoet de X-Klasse perfect aan de eisen die aan een moderne gezins- en lifestyle-auto worden gesteld.

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 
Rijdt nu direct met een nieuwe X-Klasse. Bekijk onze stock, geïnteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.