Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé

Life is a race.

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé.

De Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ 4-Door Coupé vormt met zijn markante proporties en volumineus uiterlijk het perfecte voorbeeld van de designfilosofie van AMG.
Meer ruimte, meer power, en meer kippenvel – de nieuwe Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé zorgt voor een geheel nieuwe dimensie in rijbeleving. Het is dan ook niet moeilijk om te bedenken tot welke performance-familie dit model behoort. Het uit de autosport afkomstige DNA is in elke vezel van de GT Coupé terug te vinden en maakt van dit vierdeursmodel een pure rassportwagen.


Exterieur.

Een geslaagde combinatie van elegantie en sportiviteit. De frameloze zijruiten en de vlakke, ver naar achteren overhellende voorruit vormen speelse elementen van de klassieke coupé-architectuur.
De achterstoelen vormen zich vrijwel naadloos in de karakteristieke belijning van de AMG GT-modellen. Met getailleerde flanken, brede schouders en geprononceerde wielkasten achter maakt de Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé meteen duidelijk dat vierdeursmodellen een nieuwe vorm van sportiviteit vertegenwoordigen.


Alleen al bij de aanblik van de voorzijde van de Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé is er geen enkele twijfel mogelijk over zijn afkomst en prestaties. De verwantschap met de klassieke AMG GT is onmiskenbaar.
Smalle MULTIBEAM LED-koplampen, twee powerdomes op de motorkap, grote luchtinlaten en de speciaal voor AMG ontworpen grille zijn voorbodes van de storm die ontketend gaat worden. Net zoals bij de AMG GT R zorgt een jaloezie in de grille, het zogenaamde AIRPANEL, aangebracht voor de middelste inlaat voor de koellucht, voor uitstekende aerodynamische efficiëntie.


Interieur.

Meer ruimte en meer power. De Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé beschikt over meer plaats en flexibiliteit. Kortom, tegelijkertijd genieten van een puur autosportgevoel en het comfort van een limousine.
De uitbreiding van de AMG GT-familie met een vierdeurs coupé opent het sportwagensegment voor al degenen die op zoek zijn naar een auto voor dagelijks gebruik maar geen compromissen willen sluiten met betrekking tot de unieke performance van Mercedes-AMG. Het interieur kan perfect worden afgerond met individuele uitrustingspakketten.


Performance.

Bij de Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+ 4-Door Coupé wordt de imposante performance van een sportwagen gecombineerd met de praktische aspecten van een elegant vierdeurs model. Het sprekende design met een ver doorgetrokken motorkap, imposante voorzijde en gespierd uiterlijk benadrukt de sportieve genen van deze vierdeurs coupé. Een druk op de startknop is voldoende om te bewijzen dat de Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+ 4-Door Coupé tot de top behoort. Dankzij de innovatieve en uiterst efficiënte zescilinderlijnmotor, actieve aerodynamica en de AMG SPEEDSHIFT TCT negentraps automatische transmissie levert het model topprestaties zodra de motor is gestart.


De vierdeurs sportwagen is met een uiterst aantrekkelijke prijs-/waardeverhouding ook leverbaar met pure achterwielaandrijving. Het uiterlijk, de technologie, uitrustingen en individualiseringsmogelijkheden komen overeen met de zescilinderuitvoering met vierwielaandrijving 4MATIC+.


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, wordt ontlast. Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veiliger is maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.


Dankzij gloednieuwe veiligheidssystemen kan de Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé ervoor zorgen dat u duidelijk minder wordt belast en beter wordt beschermd.


Andere carrosserievarianten

AMG GT Coupé

AMG GT Roadster

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 
Rijdt nu direct met een nieuwe Mercedes-AMG GT 4-Door. Bekijk onze stock, geïnteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.