De nieuwe A-Klasse Limousine

Just like you.

A-Klasse Limousine.

Een van de meest klassieke vormen van een auto is nu ook een van de modernste. Bij de A-Klasse Limousine is het three box-design sportiever dan ooit.  Meer ruimte, meer comfort, gewoon meer A-Klasse. De MBUX (Mercedes-Benz User Experience) neemt autorijden niet uit handen maar maakt dit wel zo aangenaam mogelijk.


Heeft een revolutionair gevoel. En ziet er ook zo uit.

De A-Klasse Limousine biedt veel praktisch gebruiksgemak. Hiertoe behoren een bovengemiddelde schouder-, elleboog- en hoofdruimte plus een eenvoudige toegang tot het achtercompartiment. De bagageruimte heeft een volume van 420 liter en is toegespitst op een maximaal praktisch gebruiksgemak. De klepopening is erg groot met een breedte van 950 mm en een diagonale afstand van 462 mm tussen het slot en de onderzijde van de achteruit. Dit maakt het in- en uitladen van grote voorwerpen eenvoudiger.


In het interieur van de A-Klasse Limousine worden de inzittenden volledig omarmd. Het dashboard, de middenconsole en de portierbekleding lopen vloeiend in elkaar over, waardoor voor het aangename 'wraparound'-effect wordt gezorgd. Deze feature is bij de A-Klasse Limousine net zo uniek als de ruime keuze aan sierdelen voor het interieur en de indirecte verlichting die voor een vriendelijke ambiance zorgt.


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw A-Klasse Limousine zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, minder wordt belast. Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig is maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.


Mercedes-Benz User Experience.

De MBUX (Mercedes-Benz User Experience) neemt autorijden niet uit handen maar maakt dit wel zo aangenaam mogelijk. Dankzij kunstmatige intelligentie is het systeem zelflerend en stelt zich met de tijd steeds beter op de bestuurder in. Met het spraakgestuurd bedieningssysteem LINGUATRONIC kunt u zich vrijwel net zo natuurlijk onderhouden als met een goede vriend.

Andere carrosserievarianten

 A-Klasse

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 
Rijdt nu direct met een nieuwe A-Klasse. Bekijk onze stock, geïnteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.