De nieuwe EQC.

Electric now has a Mercedes.

EQC.

De nieuwe EQC is kenmerkend voor een moderne en verantwoordelijke levensstijl. De stille en lokaal emissievrije aandrijving is ook een weldaad voor de omgeving. Bovendien zijn voor het vervaardigen van bijna 100 onderdelen duurzame grondstoffen gebruikt.


Geniet bij alle weersomstandigheden van elektromobiliteit.

De volledig variabele vierwielaandrijving 4MATIC zet de kracht van de elektromotoren om in pure power. Het systeem verbetert met name bij slechte omstandigheden van het wegdek de tractie en rijstabiliteit. Dit zorgt vooral voor meer veiligheid op een nat, besneeuwd of glad wegdek. Tegelijkertijd vormt 4MATIC de technologische basis voor dynamisch rijplezier.


Een krachtige en veilige accu met de kwaliteit van Mercedes-Benz.

De extreem krachtige hoogspanningsaccu vormt het hart van de nieuwe Mercedes-Benz EQC en slaat de energie op voor twee elektrische aandrijvingen aan de voor- en achteras. Om aan de hoge veiligheidseisen van Mercedes-Benz te voldoen, is de accu in de carrosseriebodem ondergebracht. Hierdoor wordt bovendien het zwaartepunt lager, wat voor een stabiel en dynamisch rijgevoel zorgt.


Elektrisch rijden met de veiligheid van Mercedes-Benz.

De rijassistentiesystemen van de nieuwste generatie zorgen ook in de EQC voor een uiterst ontspannen en veilige rijbeleving. In noodgevallen kunnen deze automatisch reageren en zodoende de bestuurder duidelijk ontlasten.

Geselecteerde highlights:

  • Rijassistentiepakket
  • Parkeerpakket met 360°-camera
  • MULTIBEAM LED


Een nieuwe aandrijving en een nieuw design.

De EQC straalt puurheid, rust en moderniteit uit. Daarmee belichaamt het model de nieuwe designtaal van progressieve luxe.

Geselecteerde highlights:

  • Black panel-grille
  • Led-lichtstrook voor en achter
  • Widescreen cockpit


Zo goed past de nieuwe EQC in uw leven.

De ruime EQC is uitermate geschikt voor de dagelijkse praktijk. Dankzij zijn grote bagageruimtevolume is het model bovendien de perfecte metgezel voor langere ritten.

proefrit

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 
Rijdt nu direct met een nieuwe EQC. Bekijk onze stock, geïnteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.