De V-Klasse

Make your move

V-Klasse.

U zult van elke kilometer in de V-Klasse genieten. Hiermee zijn gezinnen en zakenlieden nóg ontspannender onderweg.
Er kan nóg intensiever van uitstapjes worden genoten. Wanneer de V-Klasse voor personenvervoer wordt gebruikt, komen passagiers bovendien comfortabeler dan ooit op hun bestemming aan.


Met de krachtige, onmiskenbare vormen is de V-Klasse een echte blikvanger – met name met de AMG Line of het nightpakket: Ook het interieur is groots: Het variabele ruimteconcept, de intelligente assistentie- en veiligheidssystemen en de multimediasystemen met uitstekende netwerkverbindingen zijn toonaangevend in het segment. Met de nieuwe motor en de nieuwe topmotoruitvoering V 300 d met 176 kW (239 pk) en negentraps automatische transmissie 9G-TRONIC wordt elke rit voor u een ware belevenis.


Comfort voor maximaal acht personen.

Een, twee of drie – bepaal geheel zelf hoeveel stoelen u in de beide rijen zitplaatsen wilt hebben. Standaard zijn achterin vier comfortabele afzonderlijke stoelen ingebouwd. Op aanvraag kunnen al in de compacte carrosserielengte twee driepersoonsbanken worden ingebouwd, wat van de V-Klasse een achtzitter maakt. Dankzij het stoelrailsysteem met snelvergrendeling kunt u de banken en stoelen in de lengte verschuiven, in de vis-à-vis-stand zetten of geheel uitbouwen. En voor zeer speciale comfortwensen is de driepersoonsbank als optie leverbaar als comfortbed en de unieke luxestoelen met massage- en stoelklimaatregelings- en slaapfunctie.


Rijassistentiepakket.

Het rijassistentiepakket ondersteunt de veiligheid met intelligente systemen en kan helpen ongevallen te voorkomen en de gevolgen ervan te verminderen.

Onderdelen:
– Actieve remassistent
– Dodehoekassistent
– Spoorassistent
– PRE-SAFE®

Het rijassistentiepakket is als optie leverbaar voor de V-Klasse, V-Klasse AVANTGARDE en V-Klasse EXCLUSIVE.Actieve afstandsassistent DISTRONIC.

De actieve afstandsassistent DISTRONIC kan zelfstandig de geselecteerde afstand ten opzichte van voorliggers aanhouden.
De actieve afstandsassistent DISTRONIC is als optie leverbaar voor de V-Klasse, V-Klasse AVANTGARDE en V-Klasse EXCLUSIVE.Wonderbaarlijk veel ruimte in 3 lengtes.

Maximaal acht personen en bagage – de V-Klasse is uitstekend geschikt voor zowel personen- als goederenvervoer. Afhankelijk van de gewenste ruimte kunt u de V-Klasse in de uitvoeringen kort, lang en extra lang bestellen.

Andere carrosserievarianten


proefrit

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 
Rijdt nu direct met een nieuwe V-Klasse. Bekijk onze stock, geïnteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.