De nieuwe eVito Tourer

eVito Tourer

De geavanceerde eVito Tourer PRO voldoet aan alle eisen van moderne mobiliteit. En is net zo functioneel, veilig en comfortabel als u van een Mercedes-Benz Vito gewend bent. Zijn uiterst efficiënte elektromotor met 85 kW (116 pk) [*] en een koppel van 295 Nm.


De eVito Tourer PRO heeft een actieradius tot 150 km, . De geïnstalleerde accucapaciteit bedraagt 41 kWh en kan met een oplaadcapaciteit van 7,2 kW in ca. 6 uur van 0 tot 100 % worden opgeladen.


De eVito Tourer PRO is eveneens leverbaar in de uitvoeringen "lang" en "extra lang". In het royale interieur met maar liefst 8 zitplaatsen plus bestuurder ondervindt u geen beperkingen door de elektro-aandrijving.


De eVito Tourer PRO wordt vooral aanbevolen voor het rijden in de stad en voor planbare, vaak terugkerende ritten. Bovendien is de eVito Tourer PRO voor alle branches en inzetdoeleinden geschikt waarvan het inzetprofiel overeenkomt met de beschikbare actieradius.

Andere carrosserievarianten

Vito Dubbelcabine

Vito Tourer

Vito Gesloten Bestelwagen

eVito Gesloten bestel

proefrit

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 
Rijdt nu direct met een nieuwe eVito. Bekijk onze stock, geïnteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.