De nieuwe eVito Gesloten Bestelwagen.

De eerste elektrische bestelwagen in zijn klasse!

eVito Gesloten Bestelwagen

De geavanceerde eVito Gesloten Bestelwagen voldoet aan alle eisen van moderne mobiliteit. En is net zo functioneel, veilig en comfortabel als u van een Mercedes-Benz Vito gewend bent. Zijn uiterst rendabele elektromotor met 85 kW (116 pk) [eVito Gesloten Bestelwagen met registratie als bedrijfswagen (N1).

De eVito Gesloten Bestelwagen heeft een actieradius tot 150 km¹. De geïnstalleerde accucapaciteit bedraagt 41 kWh en kan met een laadcapaciteit van 7,4 kW in ca. 6 uur² van 0 tot 100% worden geladen.

De eVito Gesloten Bestelwagen is eveneens leverbaar in de uitvoeringen "lang" en "extra lang". De bagageruimte van 6,0 m³ of 6,6 m³ is in geen enkel opzicht beperkt door de elektro-aandrijving. Het laadvermogen bedraagt maximaal 1015 kg voor de voertuiglengte lang en maximaal 990 kg voor de voertuiglengte extra lang.

De eVito Gesloten Bestelwagen wordt aanbevolen voor het rijden in de stad en voor planbare, vaak terugkerende routes. Bovendien is de eVito Gesloten Bestelwagen geschikt voor alle soorten gebruik waarvan het inzetprofiel overeenkomt met de beschikbare actieradius.¹ De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. 

² De duur van het opladen van de accu is afhankelijk van de laadinfrastructuur. 

Andere carrosserievarianten

Vito Dubbelcabine

Vito Tourer

Vito Gesloten Bestelwagen

eVito Tourer

proefrit

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 
Rijdt nu direct met een nieuwe eVito. Bekijk onze stock, geïnteresseerd in een tweedehandswagen dan klikt u hier voor een overzicht.