De Actros Distributietransport.

 

EfficiŽntie. Zuiniger dan ooit.
De nieuwe Actros staat voor betrouwbare, brandstofbesparende voertuigtechniek, lage kosten en een hoger rendement. Kort gezegd: meer efficiŽntie. Een lager brandstofverbruik draagt aanzienlijk bij aan het rendement. De Actros heeft al in de praktijk bewezen over deze eigenschap te beschikken.


Met de nieuwe Actros gaat er een vrachtwagen de weg op die nog eens tot 5% minder brandstof verbruikt. Bijvoorbeeld door de geoptimaliseerde aandrijflijn, de MirrorCam3 en de doorontwikkelde Predictive Powertrain Control waarmee nu ook op provinciale wegen het brandstofverbruik kan worden verlaagd.


Technische gegevens. Motorgegevens.
Zuinige, betrouwbare Euro VI-motoren in vier cilinderinhoudsklassen. Geavanceerde techniek, tot 460 kW (625 pk) en een maximumkoppel van 3000 Nm.


 

Cabinevarianten.
Met zes varianten heeft de Actros voor het distributietransport vanaf 18 ton altijd een cabine waarin efficiŽnt kan worden gewerkt dankzij een eenvoudige bediening. Als de volledige opbouwlengte nodig is, is de korte cabine ClassicSpace eerste keus. De middellange cabine ClassicSpace is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld gebruik overdag, de middellange cabine CompactSpace voor opbouwvarianten boven de cabine. Alle uitvoeringen bieden een uitstekend overzicht en een hoog laadvermogen.


  • Korte cabine ClassicSpace.
  • Middellange cabine ClassicSpace.
  • Middellange cabine CompactSpace.

Vraag een proefrit aan