• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

Mercedes-Benz Van ProCenter.

  •  

Mercedes-Benz Van ProCenter.

 

Kom nu langs en ontdek de vele voordelen van uw Van ProCenter.

Elke dag opnieuw gŠŠt u voor uw klanten. Daar past alleen de beste mobiliteitspartner bij. Wij helpen u met maatwerk op het gebied van bestelwagens en de bijbehorende service en financieringsoplossingen. Tijdelijk extra vervoer nodig? De juiste bestelwagen staat voor u klaar. En uiteraard kunt u 24/7 op ons rekenen bij pech of een ongeval. Uw Van ProCenter zorgt er voor dat het werk door kan gaan. Altijd.

Meer opties.

Ik heb mijn droombaan gevonden. Mijn Van ProCenter heeft er de juiste bestelwagen voor gevonden.

U hebt niet zomaar een bestelwagen nodig. U hebt de juiste nodig. Daarom heeft ons Van ProCenter een compleet aanbod Mercedes-Benz bestelwagens. Ook tweedehands hebben we een ruime selectie met dezelfde perfecte service én garantie. Een proefrit maken in uw ideale bestelwagen kan op ieder moment. Bij ons of bij u aan uw bedrijf.  

Meer service.

Mijn werk kost veel tijd en energie. Perfecte service voor uw bestelwagen met slechts één telefoontje.

U staat iedere dag klaar voor uw klanten. Omdat stilstand geen optie is, zijn we er voor u met reparatie-, onderhouds- en garantie oplossingen die bij uw situatie passen. En dat tegen scherpe en transparante tarieven. Bij pech is er onze 24/7 hulpdienst MobiloVan - in heel Europa staan we voor u klaar. 

Meer experts.

Ik ben een expert op mijn vakgebied. En voor mijn bestelwagen vertrouw ik op experts.

U bent een expert. En voor uw mobiliteit vertrouwt u op een team van specialisten. Onze service- en verkoopadviseurs weten precies wat er in uw sector leeft en wat u beweegt. U krijgt maatwerk, ook omdat we alle expertise op het gebied van op- en ombouw, service en financiering in huis hebben.

Meer beschikbaarheid.

Er is er maar één die later stopt met werken dan ik: mijn Van ProCenter.

U geeft alles voor uw klanten. Daarbij kijkt u niet op de klok. En dat hoeft u ook niet als het tijd is voor onderhoud. U profiteert van ruime openingstijden en uiteraard kunt u ook in het weekend bij ons terecht. U bent snel aan de beurt. Dat wérkt. 

Meer mobiliteit.

Ik kan het me niet veroorloven om mijn klanten te laten wachten. Een extra bestelwagen huren is wel mogelijk.

Elk dag kan nieuwe uitdagingen brengen. Ook als u tijdelijk extra vervoer nodig heeft, bent u bij ons aan het goede adres. De passende Mercedes-Benz bestelwagen staat startklaar, inclusief de juiste huur- of leaseconstructie.

 

Waar bent u naar op zoek?