• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

1. VISIE

Vereenooghe is een sterk automobielbedrijf, toonaangevend op het vlak van betrouwbaarheid, prijs/kwaliteit verhouding en een origineel persoonlijke aanpak.

Sterk

➢ Zaken doen met Vereenooghe is handelen met een krachtige en solide partner op wie men kan rekenen op korte en lange termijn.

Toonaangevend

➢ In de regio Noord en Midden West-Vlaanderen wil Vereenooghe de referentie in de sector zijn.
➢ Er mag geen enkel verschil bestaan tussen de verschillende vestigingen. Elke vestiging dient op zich en op eigen kracht de referentie te zijn.

Betrouwbaarheid

➢ We streven naar betrouwbaarheid in de diepte. Dit betekent dat we selectief zijn in onze dienstverlening en alleen zaken aannemen waarin we de hoogste kwaliteit kunnen bieden.

Prijs/kwaliteit

➢ Bij Vereenooghe wordt telkens goed gekeken of het bedrag dat de klant betaalt in verhouding staat tot wat geleverd is. Dit hangt af van parameters zoals het soort product of dienst, de benodigde competenties en de innovatiegraad.

Origineel persoonlijke aanpak

➢ Een klant van Vereenooghe voelt zich speciaal omdat we erin slagen telkens dat kleine verrassende stukje méér te bieden. Dat ligt in ons onvermoeibare dienstbetoon, onze originaliteit en pro-activiteit.

 

2. MISSIE

Iedere medewerker heeft specifieke verantwoordelijkheden en taken in het bedrijf. Met deze missie proberen we aan te geven wat al deze mensen in hun dagelijkse activiteit bindt. Alles wat we als team doen is terug te brengen tot deze missie.

Vereenooghe stelt zich als hoofddoel elke klant op een unieke en efficiënte manier te bedienen doorheen een hoge graad van stabiliteit en persoonlijke groei van al haar medewerkers. Door het tonen van een grote en permanente beroepsernst begrijpen we exact de behoeften van onze klanten en streven we ernaar alle afspraken stipt en in één keer correct uit te voeren. Al onze medewerkers delen intern dezelfde waarden Respect, Passie en Discipline en dragen dit zowel extern uit naar de klant toe, als intern naar de collega’s toe.


3. BEDRIJFSWAARDEN

De 3 kernwaarden die bij elke handeling door iedereen en onder alle omstandigheden dienen gerespecteerd te worden:

  • Respect
  • Discipline
  • Passie

Het permanent toepassen van deze bedrijfswaarden is even belangrijk als het halen van de vastgelegde doelstellingen. Het gaat om gedragscodes die voor iedereen gelden, inclusief het management. Deze gedragscodes gelden onvoorwaardelijk in elk contact binnen of buiten de onderneming.

 

 

Waar bent u naar op zoek?